Plačaš 2, dobiš 3! Ob naročilu 3 artiklov, najcenejšega podarimo! KODA: kupis2dobis3

Ovitki za telefone

0

Spigen ovitki - Ultimativna zaščita!

Spigen ovitki - Ultimativna zaščita!

Blagovna znamka Spigen je znana po svojih kakovostnih ovitkih za telefone, ki zagotavljajo vrhunsko zaščito vašega telefona. .V naši ponudbi lahko najdete široko izbiro ovitkov za različne modele telefonov, ki so izdelani iz trpežnih in kakovostnih materialov.

Eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov blagovne znamke Spigen je Rugged Armor ovitek, ki je narejen iz trpežnega TPU materiala. Ta material zagotavlja vrhunsko zaščito vašega telefona pred padci, udarci in drugimi poškodbami. Poleg tega pa je Rugged Armor ovitek izjemno lahek in tanek, zato ne bo dodal preveč občutne mase vašemu telefonu.

 

Ponudbo spigen ovitkov si lahko ogledate tukaj  >>

 

Drugi priljubljeni izdelki blagovne znamke Spigen so Ultra Hybrid ovitki, ki so narejeni iz kombinacije trde plastike in mehkega TPU materiala. Ti ovitki zagotavljajo vrhunsko zaščito vašega telefona in hkrati ohranjajo eleganten videz vašega telefona. Ultra Hybrid ovitki so na voljo v različnih barvah, zato lahko izberete takšnega, ki se popolnoma ujema z vašim stilom.

 

Poleg ovitkov za telefone lahko v ponudbo  najdete tudi številne druge izdelke blagovne znamke Spigen, kot so steklene zaščitne folije, polnilni kabli, držala za avtomobil in še veliko več.

 

Če iščete ovitek ali druge izdelke za zaščito vašega telefona, so izdelki blagovne znamke Spigen odlična izbira. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vrhunsko zaščito vašega telefona in hkrati ohranjajo eleganten videz. Poleg tega pa lahko na spletni strani izbirate med številnimi izdelki, ki so primerni za različne modele telefonov.

Nazaj
TOP IZBIRA!

TOP IZBIRA!

Najkakovostnejša izbira izdelkov za vaš telefon!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Brezplačna dostava na nakup nad 40€!

100% VAREN NAKUP!

100% VAREN NAKUP!

Možnost vračila izdelka v roku 30 dneh!

Želite biti obveščeni o akcijah in novostih?

Prijavite se na naše E-novice in pridobite 5% popusta!

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., vse pravice pridržane.
Želite preveriti ponudbo za svoj telefon:
Da Ne